Fairytale Beauty and life

Tips en ervaringen over beauty en life

Review: Rimmel glam eyes liquid eyeliner

1 Comment

Hopelijk heeft iedereen een fijne kerst gehad, ik in ieder geval wel. Te druk om ook nog m’n blog te updaten, helaas, dus daarom vandaag pas weer een artikel.

Een tijdje geleden besloot ik (eindelijk) maar eens op zoek te gaan naar een bruine liquid eyeliner. Als je, zoals ik, blond bent, staat bruine eyeliner vaak natuurlijker als zwarte. Zwart staat enkel net iets te hard, en moet ik combineren met oogschaduw. Aangezien ik daar niet altijd zin in heb, is het handig om een bruine eyeliner te hebben. Die kun je als blondje namelijk makkelijker enkel dragen, omdat het meer bij je natuurlijke kleuren past.

Uiteraard ging ik eerst op zoek naar de goedkoopste mogelijkheid, namelijk Essence. Die hadden overigens alleen zwarte eyeliner. Poging 2 was Rimmel, aangezien ik al eerder goede ervaringen heb opgedaan met hun eyeliners. En daar had ik genoeg keuze. Deze eyeliner kostte me ongeveer €7, bij de Kruidvat. Ik gebruik hem nu al ongeveer een maand, enkele dagen per week, dus het word wel eens tijd voor een review.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om te beginnen, laten we eens naar het kwastje kijken. Deze is mooi smal en loopt af in een punt. Ideaal voor smalle lijntjes, maar het geeft ook genoeg controle om netjes opvallende lijnen te tekenen. Er blijft genoeg product aan het kwastje zitten, als je een smalle lijn zet hoef je hem maar één keer per oog in de flacon te dopen. Lekker zuinig dus, wat altijd een pluspunt is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als voorbeeld op de foto hieronder (let niet op m’n ongetemde wenkbrauw), heb ik een smalle winged eyeliner gedaan. Zoals je kunt zien loopt de lijn aan beide uiteindes mooi scherp af. De eyeliner is makkelijk in gebruik, maar niet extreem donker. Dat is voor mij een pluspunt, aangezien ik juist een wat natuurlijkere eyeliner wou, maar als je het graag opvallend wil hebben zul je meerdere lagen moeten aanbrengen. Dat kan makkelijk, de eyeliner laat zich niet makkelijk meer wegvegen al het eenmaal aangebracht is, en je kunt er dus zonder dat je de eerste lijn wegveegt nog eens overheen met het kwastje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tot slot, deze eyeliner blijft goed zitten, vlekt niet, en als je goed zorgt dat je niet aan je ogen zit dan zit de eyeliner ’s avonds nog bijna net zo mooi als ’s ochtends. Hij is overigens niet waterproof, dus ga er niet zonder paraplu mee door een regenbui lopen. Het verwijderen met make-up remover gaat zonder moeite. Ik gebruik zelf de reinigingspads van de Kruitvat, en hoef er maar enkele keren overheen te vegen om het helemaal weg te krijgen.

Kortom, ik ben tevreden over dit product. Je kunt het zo opvallend maken als je zelf wilt, blijft op z’n plek zitten, maar is ook makkelijk te verwijderen met remover. Dit is voor mij in ieder geval een blijvertje.

One thought on “Review: Rimmel glam eyes liquid eyeliner

  1. Ik vind hel goed en leuk geschreven. Het leest gemakkelijk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s