Fairytale Beauty and life

Tips en ervaringen over beauty en life

Recept: Appel-wortel smoothie

Leave a comment

Rauwe groentes zitten vol met vitamines, en fruit is natuurlijk ook gezond. Een lekkere en makkelijke manier om dit binnen te krijgen is door er een smoothie van te maken. Er zijn allerlei variaties mogelijk, en hier is een recept voor een smoothie met appel en wortel.

Wat heb je nodig?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En een blender, natuurlijk. Verder heb je een thermoskan en een mok nodig, om het in te doen.

-Schil de appel en wortels, en snij ze in stukjes. De stukjes hoeven niet heel klein te zijn, het gaat OLYMPUS DIGITAL CAMERAtenslotte nog in de blender.

-Blend de appel met wat water, tot het zo vloeibaar mogelijk is. Door er water bij te doen gaat dat wat makkelijker. Daarna kan de appel in de thermoskan.

-Daarna kun je de wortel blenden. Ook deze met een beetje water. Omdat wortel een beetjeOLYMPUS DIGITAL CAMERA een textuur van nat zand houd, is het lekkerder om het vervolgens nog door een zeef te halen. Het sap wat je dan overhoud mag bij de appel in de thermoskan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA           OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dan heb je een appel-wortel smoothie. In plaats van water kun je ook yoghurt, melk of sojamelk gebruiken. En iedere soort fruit kun je tot smoothie verwerken. Met groente moet je wel even uitkijken welke soorten rauw eetbaar zijn. Bladgroentes, broccoli en wortel zijn dat bijvoorbeeld wel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s