Fairytale Beauty and life

Tips en ervaringen over beauty en life

Review: Catrice Long Lasting eye pencil

Leave a comment

Op zoek naar een vervanging van m’n trouwe Rimmel oogpotlood (die helaas even buiten m’n budget valt), kwam ik terecht bij deze oogpotloden van Catrice. Ze hebben hetzelfde superhandige systeem waarbij je de pen draait om het potloodstiftje omhoog te krijgen, en in de achterkant zit een speciaal slijpertje. Bovendien is dit oogpotlood waterproof, en verkrijgbaar in meerdere kleurtjes.


Hierboven zie je de kleuren 050 Brown town girl, 040 Karate with bronze lee, 060 Moss undercover, 070 Blue berrymore en 010 New kids on the block (van boven naar beneden). Ik vind het mooie, simpele potloden/stiften. Verder vind ik het prettig dat je aan de dop gelijk kunt zien welke kleur het is. De swatches hieronder zijn op dezelfde volgorde als de eerste foto. Op de tweede foto draag ik 070 en 050.

Zoals op de swatches te zien is, hebben de oogpotloden een goed pigment. Hij is hard genoeg om niet te brokkelen, en zacht genoeg om makkelijk op je oog te krijgen. Op de waterlijn kan hij wat breuklijntjes vertonen, maar niet opvallend. Overigens gebruik ik hem het liefst bij de wimperlijn, en daarvoor is hij echt perfect. Verder blijft hij ook echt de hele dag zitten (getest tijdens een dagje shoppen in de sneeuw 😛 ). Kortom, ik ben tevreden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s