Fairytale Beauty and life

Tips en ervaringen over beauty en life

Nail art: Camouflage nagels

2 Comments

The English version of this post can be found at: http://wp.me/p36tBT-6m

Aangezien er weer behoorlijk wat spullen uit de collectie gaan bij Essence, om vervangen te worden door nieuwe dingen, is er momenteel ook een hoop in de aanbieding! Eén van die dingen was het lakje Olive Oliviero, een soort grauwig groene kleur. Bijna mooi van lelijkheid zo op het eerste gezicht, maar hij was in de aanbieding en met iedere kleur is wel iets leuks te verzinnen 🙂

Essence – Olive Oliviero

Dit is hem dus, met twee laagjes. Een enkel laagje is overigens ook al behoorlijk mooi dekkend, over de kwaliteit heb ik niks te klagen. Zoals gewoonlijk bij Essence lakjes was hij makkelijk aan te brengen door het brede en afgeronde kwastje, en is de lak niet te dik en niet te dun. De kleur… Tja, ik moet zeggen; het heeft wel iets. Het doet me denken aan natuur. En aan ganzenpoep, maar laten we het houden op natuur 😉 Overigens wilde ik er natuurlijk wel een nail art mee maken, en het leek me het toepasselijkst bij deze kleur om een camouflageprint ervan te maken.

Potje: Misa – Pretty

De accentnagel heb ik simpel gehouden, met een ombre van Olive Oliviero van Essence en Pretty van Misa. Ik heb twee laagjes aangebracht met een sponsje, zodat Pretty ook duidelijk zichtbaar zou zijn. Daarna heb ik met een grote dotting tool en nog steeds met Pretty wat vlekken gemaakt op de andere nagels.

Potje: NYC – High Line Green

Het is belangrijk om goed dekkende lakjes te gebruiken voor de vlekken, dus als tweede kleurtje heb ik High Line Green van NYC gebruikt. Gewoon met dezelfde dotting tool. En denk niet teveel na bij waar je de vlekken precies maakt en wat voor vorm ze hebben, het is het mooiste als het gewoon rommelig is. Om het er nog wat gedetailleerder uit te laten zien, heb ik met een kleine dotting tool nog wat vlekken met Olive Oliviero gemaakt.

Potje: Essence – Gel look topcoat

Tot slot een donkergroene rhinestone op de accentnagel en een laag topcoat; en klaar!

Eindelijk weer eens een nail art die precies is geworden zoals ik wilde, dat gebeurt niet vaak 😛 Overigens is deze wel echt heel makkelijk, juist omdat het niet netjes hoeft te zijn. En het ziet er een stuk ingewikkelder uit als dat het is 🙂

2 thoughts on “Nail art: Camouflage nagels

  1. Superleuk 🙂 Zal echt heel mooi staan bij een camouflage broek of vestje ofzo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s