Fairytale Beauty and life

Tips en ervaringen over beauty en life

NOTD: Perzikkleurige lente nagels

2 Comments

The English version of this post can be found at: http://wp.me/p36tBT-8K

Het weekend dat ik deze NOTD maakte, scheen de zon heerlijk. Mooi moment dus om, na het zonnen en een rondje skaten, mijn nagels een uitgebreid te verzorgen en daarna een gepaste NOTD te maken. Toevallig was ik al van plan om een fris perzikkleurtje te gebruiken van Miss Sporty, dat ik onlangs kocht. Dat kwam dus goed uit. Ik besloot het verder simpel te houden, maar wel zo dat het mooi bij het zonnige weer zou passen.

Potje: Miss Sporty – 4033

Anders dan gewoonlijk, heb ik deze keer drie laagjes gebruikt in plaats van twee. Bij de meeste Miss Sporty lakjes is twee laagjes, naar mijn maatstaven, net niet glad en dekkend genoeg om echt mooi te zijn. Omdat ik er doorgaans nog een nail art overheen maak, wil ik de basiskleur eigenlijk nooit in meer dan twee laagjes aanbrengen. Anders kost het een eeuw voordat het helemaal droog is. Maar omdat ik het nu toch simpel wilde houden, konden er deze keer best drie laagjes op.

Zoals verwacht is dit lakje inderdaad een stuk mooier met drie laagjes. Helemaal egaal word het niet, maar het ziet er zeker niet slecht uit. Bovendien vind ik de kleur echt prachtig voor de zomer en lente! Trendy, fel en het laat mijn handen gelijk een stuk bruiner lijken. Heel mooi, ik ben zeker een fan van deze kleur!

Glitters en rhinestones zijn natuurlijk prachtig in de zon! Dus heb ik die gebruikt om de NOTD compleet te maken. De rhinestones heb ik gekregen van iemand en komen uit een winkel in Frankrijk, de losse glitters komen uit een setje van Ebay. Wil je het wat chiquer houden, dan kun je de glitters natuurlijk ook weglaten, maar ik vind het juist wel een feestelijk en vrolijk geheel maken 🙂

Advertisements

2 thoughts on “NOTD: Perzikkleurige lente nagels

  1. Mooi gedaan t is mss niet je bedoeling maar mij doet t ook aan snoep denken vraag me niet waarom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s