Fairytale Beauty and life

Tips en ervaringen over beauty en life

Swatches: Yes Love G11-5 en G11-6

2 Comments

The English version of this post can be found at: http://wp.me/p36tBT-9p

Swatches maak ik eigenlijk niet vaak meer, meestal laat ik lakjes gewoon zien als ik er een NOTD of Nail art mee gemaakt heb. Maar zo af en toe kom je een lakje tegen dat eigenlijk gewoon het mooiste lijkt zonder poespas, en deze twee lakjes van Yes Love zijn daar een voorbeeld van. Ik heb ze al op een paar blogs voorbij zien komen (ook in andere kleurtjes), en ik was gelijk nieuwschierig. Bovendien zijn ze niet duur, slechts โ‚ฌ2 per stuk via hun eigen website (exclusief verzenkosten). Ze hebben onder andere een selectie aan lakjes met neon glitters, en die kom je niet vaak tegen! Zeker niet voor zo’n prijs, dus heb ik er meteen 2 besteld om ze eens uit te proberen.

Zoals je hierboven kunt zien (ja, ik had lol met sjablonen in Photoshop ๐Ÿ˜› ), hebben beide lakjes een gekleurde basis en neon glitters van verschillende groottes. De gele lijkt wat dekkender te zijn als de roze, en de roze lijkt dan weer meer diversiteit te hebben in de grootte van de glitters. Beide vind ik er erg mooi uitzien, en superleuk voor de zomer. Ook de flesjes zien er leuk uit, door hun zandlopervorm en zilveren doppen. Vaak vind ik zwart er chiquer uitzien, maar het glanzende zilver vind ik in dit geval eigenlijk wel bij de lakjes passen.

Het enige minpunt dat ik kan bedenken, is dat de lakjes geen leuke naampjes hebben. G11-5 en G11-6 zijn nou niet echt namen te noemen.

Aangezien ik dezelfde foto’s ook voor mij Engelse nagelblog gebruik, staat het er in het Engels. Maar ik ga ervan uit dat iedereen de hint snapt dat de eerste foto 1 laag bevat, de 2e foto 2 en de 3e foto dus drie laagjes lak ๐Ÿ˜‰

In een enkel laagje zijn deze lakjes beter geschikt als topcoat over een ander lakje heen. De glitters zitten er gelijk goed op, maar de kleur is nou niet bepaald dekkend en glad. Bij 2 laagjes is dat al een stuk beter, zeker bij het gele lakje. En met 3 laagjes vind ik ze beide het mooist! Op de foto zie je het niet, maar in het echt zie je nog net wat van de nagel er doorheen, wat ik voor een zomerlakje juist wel leuk vind. Bovendien krijgen de glitters op deze manier mooi diepte, doordat je onderste glitters ook nog net door de lak heen kunt zien. Zo krijg je eigenlijk 3 etages aan glitter, wat ik een mooi 3D effect vind geven.

De lakjes zijn trouwens ook makkelijk in gebruik. Niet te dik en niet te dun. Verder laten de glitters zich goed verspreiden zonder dat je daar iets speciaals voor hoeft te doen. Gewoon lakken zoals ieder ander lakje en je hebt een mooie hoeveelheid aan glitters op je nagels. Het kwastje is mooi soepel en spreid goed uit zodat het makkelijker is om netjes te lakken. Voor geen van de foto’s heb ik een clean-up gedaan, dat was niet nodig.

Ja, ik vind dit mooie lakjes! Zeker voor in de zomer, lekker fris en vrolijk ๐Ÿ˜€

 

Advertisements

2 thoughts on “Swatches: Yes Love G11-5 en G11-6

  1. Leuke lakjes en leuk hoe je de site hebt veranderd ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s