Fairytale Beauty and life

Tips en ervaringen over beauty en life

Swatches & review: China Glaze ‘It’s in the stars’

4 Comments

The English version of this post can be found at: http://wp.me/p36tBT-5O

Vandaag heb ik eens iets anders, namelijk een setje van China Glaze! Met dit setje zou je makkelijk een Galaxy nail art moeten kunnen maken,  er zitten zelfs 10 kleine make-up sponsjes bij. Het idee vond ik wel leuk, en bovendien ben ik gek op China Glaze lakjes, dus heb ik het uitgeprobeerd 🙂

De verpakking zit in ieder geval leuk in elkaar, de sponsjes zitten net boven de doppen. Er staat ook nog een beschrijving bij van hoe je de nail art zou moeten maken, altijd handig. Aangezien ik het graag wilde vergelijken met de ‘traditionele’ galaxy nails, heb ik op twee nagels die methode toegepast, en op drie nagels die van China Glaze. Maar eerst heb ik natuurlijk de lakjes op zich eens geswatched.

Twee laagjes, geen topcoat

Een laagje Fairy dust over de andere lakjes

Ze brachten allevier makkelijk aan, en hadden nauwelijks clean-up nodig. Liquid leather dekt bijna perfect in één laagje, echt een mooi zwart lakje. Sexy in the city en Reggae to riches zijn wat sheer, maar hebben beide wel een mooie parelmoer-achtige finish. En Fairy dust is echt supermooi, hele kleine holo glittertjes in een kleurloze lak. Wat me wel opviel, is dat hij een stuk sterker ruikt als de andere China Glaze lakjes die ik heb, maar mij stoort dat niet.

Dan door naar de galaxy nails:

In flitslicht

In natuurlijk licht

Close up

Tja, ieder zijn smaak natuurlijk, maar zelf vind ik de manier van China Glaze toch niet zo leuk als de originele. Dat komt vooral omdat de roze en blauwe kleurtjes behoorlijk sheer zijn, waardoor het effect eigenlijk niet opvalt. Met witte lak eronder is het effect, vind ik, een stuk mooier.

Toch vind ik dit setje van China Glaze zeker niet slecht, de lakjes op zich zijn erg mooi, en vooral Fairy Dust voegt echt wel wat toe aan de Galaxy look. Bovendien, de sponsjes werken een stuk beter dan de afwassponsen die ik normaal gebruik.

Ik vind het dus een leuk setje, maar niet specifiek om Galaxy nails mee te maken. Als je de kleurtjes nog niet hebt, is het zeker een leuke manier om ze aan te schaffen, met de sponsjes erbij. Als het je maar om 1 of 2 van de lakjes gaat, zou ik die overigens toch eerder apart kopen.

Welke versie vinden jullie het meest geslaagd, de originele of die van China Glaze?

4 thoughts on “Swatches & review: China Glaze ‘It’s in the stars’

  1. I love your galaxy nails 🙂

  2. Oh wow, I love those sparkles!! And the galaxies 🙂

Leave a comment